srijeda, 22. rujna 2021.

Vrlo dobar nastup Taekwondo kuba Slatina na Svjetskom kupu u Budimpešti

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Proteklog vikenda je u Budimpešti održan Svjetski kup u kickboxu na kojemu je nastupilo 289 klubova sa 3040 boraca iz 45 zemalja. 

Taekwondo klub Slatina je na ovom najvećem ovogodišnjem natjecanju nastupio sa tri borca koji su se borili u osam različitih disciplina. 

Broncu je za Slatinu osvojila Stefani Oskomić u kategoriji mlađih kadetkinja do 32 kilograma u light i kick light contactu. Eva Gal je također osvojila broncu u kategoriji starijih kadetkinja do 42 kilograma u semi contactu, prošavši dva kola prekidom, a izgubila je od domaće borkinje u zadnjoj sekundi borbe uz veliku pomoć sudaca. U light contactu Eva je prošla prvo kolo prekidom, te je potom izgubila zbog opomene, a vodila je cijelo vrijeme borbe. Fran Bišćan je u semi contactu ispao u prvom kolu nakon vrlo dobre borbe, a u light contactu je diskvalificiran zajedno sa svojim protivnikom. 

- Ipak smo zadovoljni ovim rezultatima, jer je ovo bila dobra provjera za Europsko prvenstvo u Budvi u jedanaestom mjesecu ove godine, gdje se Eva bori kao članica hrvatske reprezentacije u tri discipline - rekao je trener Stjepan Gal, te se zahvalio Danijelu Križeku i Gradu Slatini u pomoći pri putovanju na Svjetski kup u Budimšeti. (ADF; TKD Slatina)

Foto:






AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩