petak, 17. rujna 2021.

Već poznati kradljivci župnih ureda opet provalili i ukrali novac: Ovoga puta završili u istražnom zatvoru

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

         foto ilustracija 
Slatinska policija ponovno je uhvatila dvojac lopova nakon što su iznova provalili u župni ured i ukrali novac. Riječ je o 20-godišnjaku i 21-godišnjaku o kojima smo već pisali. Tijekom lipnja i srpnja više puta su provalili u župne urede na području Orahovice, Slatine i Crnca te pokrali novac koji su vjernici ostavili za milodare, ukupno više od 20 tisuća kuna. 

Kaznene prijave im očito nisu bile dovoljna lekcija pa su u utorak, 14. rujna, ponovno provalili u Župni ured u Slatini. Usred bijelog dana, u podne, iskoristili su priliku i kroz otvoreni prozor ušli u prostoriju. Iz ladice radnog stola otuđili su 1.500 te iz ormarića u spavaćoj sobi oko 1.000 kuna.

– Jučer, 16. rujna, dvojac je, uz kaznenu prijavu, odveden u Županijski sud Bjelovar kod suca istrage koji im je odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana, s obzirom da su isti recidivisti – stoji u priopćenju PU virovitičko-podravske. (icv.hr)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩