četvrtak, 9. rujna 2021.

Uhićen i prepijan za pritvor odvezen u OB Virovitica na daljnju obradu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

       Foto: icv.hr, ilustracija
Na pitomačkim prometnicama od jutra je krenulo “radno”. Naime, policijski službenici Policijske postaje iz Pitomače jučer (srijeda) oko 9 sati zaustavili su vozača (48) osobnog automobila u koji je ulicom Ljudevita Gaja vozio pod utjecajem alkohola od 2.48 promila.

Nakon što je alkotestiran, vozač je uhićen.

– Poslije liječničkog pregleda utvrđeno je da nije sposoban za zadržavanje te je prevezen u OB Virovitica na daljnju obradu. Protiv vozača je podnesen optužni prijedlog – stoji u priopćenju PU virovitičko-podravske.

Vozaču prijeti novčana kazna iznosu od 10.000 do 20.000 kuna ili do 60 dana zatvora te 3 mjeseca zabrane upravljanja B kategorijom. (icv.hr)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩