četvrtak, 16. rujna 2021.

SVJETSKE ŠKOLSKE IGRE: Veronika Vilk srebrna, Tia Hršak pata

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas, 16. rujna, u Beogradu je održano natjecanje u hrvanju za djevojčice na Svjetskim školskim igrama. Za Osnovu školu Eugena Kumičića Slatina i hrvatsku reprezentaciju nastupile su Tia Hršak u kategoriji do 54 kilograma i Veronika Vilk u kategoriji do 66 kilograma.

Tia je sa jednom pobjedom i tri poraza osvojila 5. mjesto, a Veronika sa tri pobjede i jednim porazom 2. mjesto. Trener hrvatske školske reprezentacije bio je Mario Petrak, a sudio je i slatinski hrvački sudac Josip Grahovac.


- Ovo je još jedan veliki uspjeh za Osnovnu školu Eugena Kumičića, ali i za Hrvački klub Slatina, kao i za reprezentaciju Hrvatske - rekao je trener Petrak. (ADF, BK; Foto: HK Slatina)

Foto:







AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩