utorak, 14. rujna 2021.

Slatinski ''Vretenci'' sudjelovali na prvom nacionalnom gastro natjecanju ''Amorova žlica – za jednake mogućnosti''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Članovi Udruge OSIT Vretenac Slatina, Senka Jung i Josip Miter, pod vodstvom Jasne Horvat, voditeljice dnevnih aktivnosti ''Škole samostalnog življenja'', sudjelovali su 12. rujna na prvom nacionalnom gastro natjecanju za osobe s invaliditetom ''Amorova žlica – za društvo jednakosti'' u Vinkovcima.

Senka i Josip natjecali su se u dvije kategorije, priprema i prezentacija hrane, te priprema i prezentacija koktela. Uz već neka poznata lica i prijatelje, ovakva natjecanja prilika su za nova upoznavanja i stvaranje kontakata, pa su tako ''Vretenci'' upoznali i imali se priliku fotografirati s poznatim vrhunskim kuharom Goranom Kočišem iz Slatine, koji je na natjecanju sudjelovao u ulozi žirija.

Pripreme za ovo natjecanje trajale su skoro dva tjedna, a uz podršku članova Udruge i obitelji, Senki i Josipu pomogli su savjeti i pomoć nastavnika Industrijsko-obrtničke škole Slatina, Blaženke Kovač i Gorana Ivezića.

Ukratko o natjecanju:

Udruga UNUO samoinicijativno organizirala je ovo prvo nacionalno natjecanje u suradnji s Hrvatskom Provincijom Sv. Jeronima franjevaca konventualaca. Natjecanje će biti održano na čak sedam lokacija, obuhvatit će cijelu Hrvatsku, od Vinkovaca do Splita, a polufinalno i finalno natjecanje održat će se u Zagrebu.

Puni doživljaja, ponosni na svoj nastup u iščekivanju rezultata, ''Vretenci'' se zahvaljuju Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina na pomoći u pripremama, roditeljima ''Vretenac'' natjecatelja na beskrajnoj podršci, jer kao i uvijek uz malo volje i truda sve je moguće. (ADF; UOSIT Slatina)

Foto:









AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩