utorak, 14. rujna 2021.

Pregled auto sjedalica u Slatini 16. rujna

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U četvrtak, 16. rujna, od 15 do 16,30 sati na parkiralištu Dječjeg vrtića Zeko Slatina, Ulica bana Josipa Jelačića 31, udruga Roda i Policijska uprava virovitičko-podravska organiziraju besplatan pregled dječjih auto sjedalica.

Pregled prvenstveno služi kako bi roditelji mogli provjeriti jesu li pravilno postavili auto sjedalicu u svoje vozilo i smještaju li pravilno svoje dijete u nju, jer pravilno korištenje auto sjedalice uvelike smanjuje rizik teškog stradavanja djeteta u prometnoj nesreći. Kako bi savjeti o pravilnoj upotrebi auto sjedalica bili što učinkovitiji savjetuju se roditelji koji dolaze na pregled da, ako je to moguće, sa sobom donesu upute proizvođača sjedalice i da svakako dovedu svoje dijete.

Osim samog pregleda, kod Rodinih savjetnica za auto sjedalice će roditelji moći dobiti savjete i informacije o važnosti i pravilnom korištenju auto sjedalica, te odgovore na sva pitanja u vezi propisanog, pravilnog i sigurnog prijevoza djeteta u vozilu. Na pregled se pozivaju i trudnice sa svojim partnerima kojima treba savjet u odabiru prve auto sjedalice. (PU virovitičko-podravska, Foto arhiva: D. Fišli) 

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩