četvrtak, 9. rujna 2021.

“PALI” KRIVOLOVCI NA PREPELICE-Ptice mamili električnim vabilicama i pucali na njih sačmaricom

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Trojica muškaraca, od kojih su dvojica strani državljani (Italija), uhvaćeni su u utorak, 7. rujna, u poslijepodnevnim satima u krivolovu na prepelice u šumi u Medincima u okolici Slatine. 

Muškarce – organizatora lova iz Hrvatske i dvojicu lovaca iz Italije službenici PU virovitičko-podravske uhvatili su na doslovno na djelu. Neslužbeno doznajemo da je lov bio uredno prijavljen i organiziran, no da su “pali” zbog električnih vabilica kojima su mamili prepelice i potom na njih pucali sačmaricom. Elektroničke vabilice, naime, mame ptice kilometrima i nisu dopuštene kao sredstvo koje se može koristiti u lovu. Policija je očito stigla na sam početak krivolova – muškarci su odstrijelili tri ptice, kad ih je policija zaustavila i pokrenula postupak prijave i obrade slučaja.

Muškarci su, doznajemo, na kraju zaradili kaznene prijave zbog protuzakonitog lova i ribolova te svaki po 6.000 kuna novčane kazne zbog prekršaja počinjenog u domeni Zakona o lovstvu. (icv.hr, foto: PU virovitičko-podravska)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩