subota, 11. rujna 2021.

Hrvatski olimpijski dan obilježili odgajateljice i mališani i u Dječjem vrtiću “Lipa”

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Djeca Dječjeg vrtića "Lipa" Čađavica u svom Matičnom odjelu u Čađavici i Područnom u Velikom Rastovcu obilježili su Hrvatski olimpijski dan. 

Uz djecu i odgojiteljice, svi zaposlenici u Matičnom odjelu, kuharica, spremačica, domar, računovotkinja i ravnateljica, odradili su jutarnju tjelovježbu u dvorištu vrtića. Uz to je bio organiziran i poligon na kojem su se djeca grupno natjecala, kao i u prebacivanju loptica iz jedne kutije u drugu. Natjecale su se i odgojiteljice u svojoj brzini i preciznosti prelazeći poligon. 

U Područnom odjelu u Velikom Rastovcu, uz prvotno razgibavanje, djeca su se mogla natjecati u skoku u dalj, puhačkom nogometu, tenisu s balonom, te boćanju. (adf; DV Lipa Čađavica)

Foto:










AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩