petak, 10. rujna 2021.

Društvo Crvenog križa VPŽ: Dio interventnog tima otputovao na nacionalnu vježbu u Jastrebarsko

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U četvrtak, 9. rujna, ekipa iz interventnog tima Društva Crvenog križa Virovitičko-podravske županije u sastavu: Josip Šimić, Zlatko Horvat i Andreja Jurčević iz Slatine, te Sara Novosel i Vlado Malčić iz Virovitice, otputovala je na nacionalnu vježbu za interventne timove, Jastrebarsko 2021.

Voditelj tima je Josip Šimić, a vježba će se održati od 9 do 12. rujna u Jastrebarskom. Cilj vježbe je testirati samodostatnost interventnih timova i osvježiti znanje kroz provedbu aktivnosti koje su prisutne u kriznim situacijama.

Kompletnu ekipu je ispratila ravnateljica Crvenog križa Virovitičko-podravske županije Željka Grahovac, dok je slatinski dio ispratio predsjednik Crvenog križa Virovitičko-podravske županije Vladimir Jelenčić. (icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩