četvrtak, 9. rujna 2021.

Članovi slatinske HVIDR-e uredili spomen obilježja poginulih suboraca kod mjesta stradanja

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Članovi Udruge HVIDR-a Slatina danas (četvrtak) su proveli radnu akciju iz projekta ''Istina o pobjednicima''. 

Naime, članovi ove najaktivnije slatinske udruge uredili su okoliš oko spomen obilježja kod mjesta pogibije hrvatskih branitelja na slatinskom području, odnosno pokosili travu i uredili spomenike, te im odali počast polaganjem lampiona. 

- Ovo je još jedna u nizu naših akcija kroz projekt ''Istina o pobjednicima''. Danas smo se rasporedili u tri grupe, te obišli i uredili spomen obilježja naših poginulih suboraca kod mjesta Ivanjbrijeg, Hum Varoš, Mikleuš, Ćeralije, na Mokrom brdu..., a tako ćemo nastaviti i ubuduće, jer naši poginuli heroji ne smiju biti zaboravljani - rekao je predsjednik slatinske HVIDR-e Ilija Nikolić. 

U akciji uređenja spomen obilježja sudjelovao je i predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš. 

- I ja sam član Udruge HVIDR-a Slatina te se uvijek rado odazovem na akcije koje organiziraju, kao i na akcije drugih naših udruga okupljenih u Zajednicu udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije. Dok sam ja na mjestu predsjednika Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije, kao i Odbora za hrvatske branitelje Virovitičko-podravske županije, slatinska HVIDR-a će uvijek moći računati na mene - rekao je Bubaš. (ADF; Foto: HVIDR-a Slatina)

Foto:










AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩