ponedjeljak, 19. srpnja 2021.

Veliki broj vatrogasnih intervencija na području Virovitičko- podravske županije zadnjih mjesec dana

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Osim što se vatrogasci susreću s prirodnim nepogodama poput nevremena, potresa, poplava, veliki broj intervencija ove godine su i požari. 

Vatrogasci mole građane da ne spaljuju na otvorenom te da vode brigu o preventivi zaštite od požara. U usporedbi s 2019. i 2020. godinom trostruko više vatrogasnih intervencija.

Županijska vatrogasna zapovjednica Mateja Fras Venus ovim putem apelira na sve građane da pomognu vatrogascima na način da ne spaljuju na otvorenom te da povećaju brigu oko preventive zaštite od požara. U slučaju da bilo tko primijeti vatru na otvorenom, dojavi vatrogascima u vatrogasni operativni centar na broj 193.

- U vrijeme ove protupožarne sezone jedina olakotna okolnost nam je što imamo županijski vatrogasni operativni centar koji pomaže zapovjednicima i vatrogascima na terenu te im daje pravovremene informacije o hidrantskoj mreži, vozilima i snagama koje su na raspolaganju te zaprima dojave i uzbunjuje vatrogasce. Ovim putem zahvaljujem svim vatrogascima koji svoje slobodno vrijeme daju u zaštiti i spašavanju naše imovine i ljudskih života, kako na izvanrednim dislokacijama u Požeškoj županiji nakon nevremena, Zagrebu i Sisačkoj županiji nakon potresa te neprestano, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu čuvajući našu Virovitičko- podravsku županiju - izjavila je županijska vatrogasna zapovjednica Mateja Fras Venus.

U nastavku je prikazana statistika vatrogasnih intervencija od 1.lipnja do 13. srpnja ove godine te usporedba sa statistikom 2020. i 2019. godine. (vz-vpz.hr)



AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
VISION KERAMIKA VIROVITICA
Više o ponudi Salona keramike i sanitarija ''Vision keramika Virovitica'', na adresi Pavla Radića 4 Virovitica, možete vidjeti na Facebook str. Vision keramika Virovitica i na webu Vision keramika Virovitica, te se informirati na br. mob. 098/181 6490 (Mario Majačić, vlasnik) 
Ljetna rasprodaja vina u Vinariji Sari podrum u Slatini. Više na: Stari podrum
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩