nedjelja, 18. srpnja 2021.

Sopjanski Podravac počeo s pripremana za novu nogometnu sezonu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Na nogometnom igralištu Luka danas (nedjelja) su se poslije međusezonske stanke okupili igrači županijskog prvoligaša Podravaca iz Sopja, te održali prvi trening.  

- Nakon kratke stanke ponovno smo se okupili i danas započeli pripremno razdoblje za novu sezonu, koja bi ove godine mogla biti još napetija i još zanimljivija nego prošla s obzirom na transfere koji se iz dana u dan dogovaraju u svim nogometnim klubovima diljem županije. Naš klub su napustili Mihael Tomašević koji će svoj nogometni put nastaviti u obližnjem Grabiću, te Josip Štefanović i Zlatko Karafa koji su otišli u josipovački Dinamo. Također, u ekipi će nam zasigurno faliti i požrtvovni Tomislav Androš koji će biti odsutan cijelu polusezonu, a možda i duže, jer je zbog posla morao otići na vojnu misiju u Poljsku. Isto tako, u ekipi imamo i nekoliko studenata na koje nećemo moći računati svaki vikend, pa je upravo iz tih razloga Uprava kluba odlučila proširiti igrački kadar. Danas nas je na prozivci bilo 13, ali imamo oko 20 igrača. Neki od njih su odsutni zbog posla, neki su na godišnjem, ali u narednom periodu svi će se pridružiti ekipi. Momčad je ostala relativno ista, uz dva pojačanja Mihaela Šoštara i Denija Kucljaka, a u fazi smo pregovora s još jednim kapitalcem koji bi očvrsnuo našu ekipu u defenzivnim zadaćama - rekli su iz Uprave Podravca. 

Dobrodošlicu novim igračima i sreću igračima koji su napustili klub došao je zaželjeti načelnik Općine Sopje Berislav Androš. 

- Zaželio bih dobrodošlicu igračima koji su pristigli u klub, a onima koji su ga napustili želim puno sreće i uspjeha u njihovim novim sredinama. Nadam se i vjerujem da će igrači Podravca u novu sezonu uči potpuno spremni, a onda se s pravom možemo nadati odličnim rezultatima - rekao je načelnik Androš. 

Trener Mario Tolo najavio je kvalitetne priprema s puno rada u svim segmentima.

- Neki igrači su nas napustili, neki su došli i ponovo imamo dvadesetak dobrih igrača s kojima ćemo pokušati ponoviti igru prošlog, proljetnog dijela sezone. Taj dio prvenstva smo odigrali vrlo kvalitetno, a tako planiramo početi i novu sezonu. Ispred nas je, osim treninga, šest pripremnih utakmica pa ćemo vidjeti kako stojimo, te što trebamo popraviti. Cilj nam je u nogometnoj sezoni 2021./2022. biti među prvih pet ekipa. što je realno razmišljanja, a nije isključen i napad na prvu poziciju, no vidjet ćemo. 

U Podravac, uz već navedene, došao je i golman Alen Granjaš, kao rezerva odličnom Kristijanu Dumenčiću. (ADF; Foto: A. Rastija)

Foto:






AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
VISION KERAMIKA VIROVITICA
Više o ponudi Salona keramike i sanitarija ''Vision keramika Virovitica'', na adresi Pavla Radića 4 Virovitica, možete vidjeti na Facebook str. Vision keramika Virovitica i na webu Vision keramika Virovitica, te se informirati na br. mob. 098/181 6490 (Mario Majačić, vlasnik) 
Ljetna rasprodaja vina u Vinariji Sari podrum u Slatini. Više na: Stari podrum
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩