petak, 16. srpnja 2021.

Nogometaši Slatine počeli s pripremama: Trener Pepmer zadovoljan pojačanjima

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (četvrtak) su nogometaši NK Slatine počeli s pripremama za nogometnu sezonu 2021./2022. Pripreme su započeli na nogometnom igralištu u Kozicama, pošto su travnjaci stadiona Antuna Tone Butorca u dosta lošem stanju zbog dugotrajne suše. 

Na prozivci se okupilo 13 igrača, a trener Pemper će u novoj sezoni imati na raspolaganju oko 20 igrača, neki su napustili klub, a neki igrači su došli. Uz već ranije otišle Benjamina Dijanešića i Dominika Nikšića, klub su napustili Renato Matota i Rene Prugovački, a na izlaznim vratima je i Mario Jozić. Redove Slatine pojačali su Franjo Farkaš i Toni Hudoletnjak pridošli iz Suhopolja, Denis Hodak do sada igrač Virovitice, Florijan Rupčić i Ivan Stjepić donedavni igrači Sloge iz Zdenaca, Robert Šomođi iz čađavačke Mladosti 1930, Mario Jerešić iz sladojevačke Slavonije, te povratnik u klub golman Dino Radonjić, ali se pregovara s još nekim igračima, a najavljen je dolazak jednog brazilskog igrača.  

Igrače je pozdravio potpredsjednik NK Slatine Miran Janečić, te im poželio da pripreme prođu bez ozljeda.

- U ime kluba, našim novim igračima želim dobrodošlicu. Što se tiče samih priprema o tome će vam više reći trener Pemper, a ja vam želim puno sreće i da ne bude ozljeda te da svi vi započnete novu sezonu potpuno spremni - rekao je Janečić. 

Trener Damir Pemper je zadovoljan igračkim kadrom s kojim kreće u pripreme, a potom i u pohod na što više mjesto na tablici 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. 

- Danas započinjemo pripreme koje će trajati šest tjedana. Pripreme će ići u tri djela, prvih četrnaest dana ćemo raditi aerobnoj izdržljivosti, četrnaest dana raditi ćemo na anaerobnoj izdržljivosti i na kraju dva tjedna imati ćemo za taktičku pripremu. Međutim, ove pripreme sam isplanirao tako da radimo više na toj taktičkoj pripremi s više igre loptom, ali bit će i tzv. suhe trke koju moramo proći. Nadam se da će odaziv na treninge biti dobar - rekao je trener Pemper te najavio pripremne utakmice. 

- Nas već narednog vikenda očekuju dva turnira, 24. 7. u Gornjim Bazijama i dan kasnije ''Memorijal Ivica Filković i Perica Sabo'' u Kozicama. U srijedu 28. 7. dogovoren je ogled s Podravcem iz Sopja, 31. 7. sa orahovačkim Papukom, 4. 8. sa Bratstvom iz Gornjih Bazja, a 7. 8. sa Diljem iz Vinkovaca. U planu su i utakmice sa Rezovcem i Zrinskim iz Nove Bukovice. (ADF; Foto: D. Fišli)

Foto:





Ljetna rasprodaja vina u Vinariji Sari podrum u Slatini. Više na: Stari podru
AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
VISION KERAMIKA VIROVITICA
Više o ponudi Salona keramike i sanitarija ''Vision keramika Virovitica'', na adresi Pavla Radića 4 Virovitica, možete vidjeti na Facebook str. Vision keramika Virovitica i na webu Vision keramika Virovitica, te se informirati na br. mob. 098/181 6490 (Mario Majačić, vlasnik) 
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩