četvrtak, 22. srpnja 2021.

Juniori MNK Slatine ispali u prvom kolu završnice Plazma sportskih igara mladih Coca-cola cup

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Juniori Malonogometnog kluba Slatina poraženi su nesretno jučer (srijeda) u osmini finala turnira Plazma sportske igre mladih Coca-cola cup u Splitu.

- Nakon apsolutne dominacije i mnoštva prilika, tek u drugom poluvremenu dolazimo do vodstva 1:0 preko Dorina Bogatija. Činilo se kako imamo sve u svojim rukama, sve dok nije došlo do izjednačujućeg zgoditka nekoliko minuta pred kraj utakmice, što je šokiralo sve aktere utakmice. No teško je očekivati kako ekipa koja se plasirala na završnicu vrlo jakog turnira neće stvoriti bar jednu priliku. Naš protivnik spretno i sretno se branio cijelu utakmicu te je uspio realizirati jednu od dvije prilike koje su stvorili na utakmici. U lutriji šesteraca pobijedio je Biograd na Moru. Bezbroj naših nesretnih i nespretnih promašaja koštali su naše dečke prolaska među samu kremu juniorskih  malonogometaša Republike Hrvatske, kao što je bio slučaj i na nedavnoj završnici Prvenstva Hrvatske u Zagrebu. Dečki glavu gore, sav uloženi trud i sva odricanja jednom će morati doći na naplatu - izjavili su iz Uprave kluba. 

MNK SLATINA - BIOGRAD NA MORU 1:1 (2:3). (ADF; MNK Slatina)


AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
VISION KERAMIKA VIROVITICA
Više o ponudi Salona keramike i sanitarija ''Vision keramika Virovitica'', na adresi Pavla Radića 4 Virovitica, možete vidjeti na Facebook str. Vision keramika Virovitica i na webu Vision keramika Virovitica, te se informirati na br. mob. 098/181 6490 (Mario Majačić, vlasnik) 
Ljetna rasprodaja vina u Vinariji Sari podrum u Slatini. Više na: Stari podrum
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩