ponedjeljak, 19. srpnja 2021.

Dinamo iz Josipova započeo s pripremama

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Pod dirigentskom palicom novog trenera Tomislava Kolara igrači NK Dinama Josipovo jučer (nedjelja) su započeli sa pripremama.  

Županijskog drugoligaša, Dinamo iz Josipova napustilo je nekoliko igrača, ali su odmah krenuli u potragu za njihov nadomjestak, i to uspješno. Tako su u klub došli Josip Štefanović, Zlatko Karafa, Matija Mikić i Filip Marić iz Podravca Sopje, Mateo Dokić došao je iz Croatie Frankfurt, Gabrijel Jaković iz Voćina, te Vedran Gabud iz Standarda Nova Šarovka.  

- Ovo nam je bilo prvo okupljanje prije nove nogometne sezone i početak priprema. U novu sezonu ulazimo sa novim trenerom Tomislavom Kolarom i nekim novim igračima s ciljem što boljeg mjesta na tablici. Igračima koji su napustili klub želim puno sreće u novim sredinama, a našim dečkima uspješnu sezonu sa dobrim rezultatima i bez ozljeda - rekao je predsjednik NK Dinamo Josipovo Dinko Brezec. 

Igrači josipovačkog Dinama konačno će u nogometnoj sezoni 2021./2022. dobiti vlastite svlačionice, ogradu oko igrališta, te ostalu potrebnu infrastrukturu. Projekt izgradnje svlačionica i infrastrukture financirala je Općine Sopje. (ADF; Foto: D. Brezec)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
VISION KERAMIKA VIROVITICA
Više o ponudi Salona keramike i sanitarija ''Vision keramika Virovitica'', na adresi Pavla Radića 4 Virovitica, možete vidjeti na Facebook str. Vision keramika Virovitica i na webu Vision keramika Virovitica, te se informirati na br. mob. 098/181 6490 (Mario Majačić, vlasnik) 
Ljetna rasprodaja vina u Vinariji Sari podrum u Slatini. Više na: Stari podrum
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩