četvrtak, 10. lipnja 2021.

U Osijeku optužena desetorka zbog krijumčarenja i preprodaje droge, među njima i 34-godišnji Slatinčanin

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

        
       foto: PU osječko-baranjska
Pred osječkim Županijskom sudom Uskok je nakon provedene istrage optužio desetero hrvatskih državljana starosti između 23 i 51 godine zbog krijumčarenja i preprodaje kokaina, marihuane, amfetamina i MDMA. Cijelu skupinu PNUSKOK je uhitio prije točno godinu dana.

Optužnica tereti prvookrivljenog 51-godišnjaka da je od kraja 2018. do 9. lipnja 2020. u Osijeku, Vukovaru, Slatini te u Srbiji, okupio i povezao devetoro okrivljenika radi kontinuirane nabave, skladištenja, pakiranja i daljnje preprodaje droge.

Prema optužnici, 51-godišnjak i 34-godišnjak su preuzimali marihuanu i kokain u Srbiji nakon čega su drogu krijumčarili u Hrvatsku. Radi daljnje preprodaje drogu je preuzimala 27-godišnjakinja koja je zatim drogu radi skladištenja i daljnje preprodaje predavala šestorici okrivljenika. Šestorica okrivljenika su novac od prodaje droge predavali 51-godišnjaku i 34-godišnjakinji koji su i sami prodavali drogu na području Osijeka, navodi Uskok.

Prvookrivljeni 51-godišnjak je skladištio drogu u iznajmljenim stanovima u Osijeku, a u kojima je pronađeno streljivo i pištolj, dok je u vikendici 34-godišnjaka u Slatini pronađen automatski pištolj, dodaje Uskok koji je u optužnici predložio produljenje istražnog zatvora protiv jednog okrivljenika. (icv.hr, tj)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩