srijeda, 16. lipnja 2021.

Poznate službene osobe na finalnoj utakmici Županijskog nogometnog kupa za seniore: Goran Loparac oprašta se od suđenja

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U srijedu, 16. lipnja. u 18 sati na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju igra se finalna utakmica Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji seniora. Već se od prije zna da će snage odmjeriti trećeligaš Virovitica i četvrtoligaš Pitomača.

U(ponedjeljak su obznanjene službene osobe na toj utakmici. Glavni sudac bit će Goran Loparac iz Sladojevaca, prvi pomoćnik Nikola Kečkiš iz Virovitice, a drugi Mario Lončar iz Čačinaca. Dužnost četvrte sutkinje obnašat će Barbara Vidović  Volenik iz Milanovca, dok će delegat biti Željko Stipanić iz Slatine.

Prema dostupnim informacijama glavni sudac Goran Loparac će se finalnom utakmicom oprostiti od aktivne sudačke karijere. (icv.hr, mš)

VISION KERAMIKA VIROVITICA
Više o ponudi Salona keramike i sanitarija ''Vision keramika Virovitica'', na adresi Pavla Radića 4 Virovitica, možete vidjeti na Facebook str. Vision keramika Virovitica i na webu Vision keramika Virovitica, te se informirati na br. mob. 098/181 6490 (Mario Majačić, vlasnik) 
AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩