petak, 11. lipnja 2021.

OPĆINA MIKLEUŠ-Potpisan ugovor o izvođenju radova za sanaciju dijela Školske ulice u Balincima

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


         Pixabay
Načelnik općine Mikleuš Robert Grabar i član Uprave Cesta d.d. Bjelovar Željko Jozić, jučer (četvrtak) su u prostorijama Općine Mikleuš potpisali Ugovor o izvođenju radova kojim će se sanirati cesta na dlijelu Školske ulice u Balincima. 

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice, projekt ukupne vrijednosti 680.488,55 kuna sufinancirat će iznosom od 250.000 kuna, dok će se preostala razlika sredstava financirati iz proračuna Općine Mikleuš, poručili su iz Općine. (icv.hr, Općina Mikleuš)

VISION KERAMIKA VIROVITICA
Više o ponudi Salona keramike i sanitarija ''Vision keramika Virovitica'', na adresi Pavla Radića 4 Virovitica, možete vidjeti na Facebook str. Vision keramika Virovitica i na webu Vision keramika Virovitica, te se informirati na br. mob. 098/181 6490 (Mario Majačić, vlasnik) 
AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩