nedjelja, 13. lipnja 2021.

FOTOGALERIJA-Održan ''Street race Čađavica 2021.''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Zaljubljenici u oktanske spektakle danas (nedjelja) su ''došli na svoje''. Naime, u organizaciji Racing teama Virovitica, a uz pomoć Općine Čađavica, održan je ''Street race Čađavica 2021.''.

Uz već standardni burnout show i utrke ubrzanja na 402 metra za motore i automobile, danas je po prvi put održan i dB drag za ispušne sisteme, odnosno natjecanje u kojem je pobjednik bio onaj koji je proizveo najglasniji zvuk vozila. 

Organizator je i ove godine pripremio pehare i medalje za najbolje, te zahvalnice za sve natjecatelje u klasama. 

Nažalost, do ove objave od organizatora još nismo dobili rezultate današnjeg natjecanja te ćemo ih objaviti naknadno, do tada uživajte u bogatoj fotogaleriji koju vam donosimo. (ADF; Foto: D. Fišli)

Foto:




























































































































































































































































VISION KERAMIKA VIROVITICA
Više o ponudi Salona keramike i sanitarija ''Vision keramika Virovitica'', na adresi Pavla Radića 4 Virovitica, možete vidjeti na Facebook str. Vision keramika Virovitica i na webu Vision keramika Virovitica, te se informirati na br. mob. 098/181 6490 (Mario Majačić, vlasnik) 
AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩