srijeda, 5. svibnja 2021.

KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA SLATINE: Igor Fazekaš

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Rođeni Slatinčanin, od osnovnoškolskih dana aktivan u svim sferama života Slatine. Zaljubljen u svoju obitelj i u rodni grad kojem želi svojim iskustvom, znanjem, voljom, energijom i novom snagom osigurati bolju i sigurniju budućnost. Kroz svoje dugogodišnje radno iskustvo, stekao je mnoga znanja i vještine koja želi i može primijeniti u poboljšanju i napretku Slatine i društva u kojem kontinuirano i aktivno živi, sudjelujući u sportskim, kulturnim i društvenim aktivnostima kada god mu poslovne prilike za to pruže mogućnosti. Nikada mu opcija nije bila otići iz rodnog grada, ali ga je istovremeno jako žalostila činjenica gledajući rapidno propadanje mjesta u kojem je rođen i odrastao i u kojem sada odrasta njegov sin. Promijeniti stanje Grada na bolje i tako budućim naraštajima osigurati prosperitetniju budućnost mu je i najveći motiv kandidature za gradonačelnika Slatine.

Igor Fazekaš rođen je 14. svibnja 1973. godine. U Slatini završava osnovnu školu i prirodoslovno-matematičku gimnaziju. Nakon gimnazije odlazi u Osijek gdje je na Ekonomskom fakultetu Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera diplomirao ekonomiju, smjer Marketing, a potom je na istom fakultetu stekao zvanje Magistra društvenih znanosti iz područja ekonomije. Od 2003. godine kontinuirano se educira i usavršava u svojoj struci sudjelujući na seminarima kako na hrvatskom tako i engleskom jeziku s kojim se aktivno služi. Kroz svoj radni vijek vrlo uspješno je upravljao sa različitim brojem zaposlenika od malih timova do velikih sustava od 8200 zaposlenih s kojima je redovito ostvarivao izvrsne profesionalne odnose. Ništa manje odlične odnose je ostvarivao i sa poslovnim partnerima i klijentima, te je uspješno rješavao sve poslovne izazove i projekte.

Svoj radni vijek započeo je kao vježbenik u slatinskom drvom poduzeću gdje je nakon vježbeničkog staža postao direktor izvoza finalnih proizvoda i voditelj marketinga. Nakon toga je više od 12 godina proveo na vodećim i odgovornim funkcijama u bankarskom poslovanju. Igor Fazekaš trenutačno je član Uprave Hrvatskih šuma gdje je 2017. godine došao s mjesta ravnatelja Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije.

Igor Fazekaš kratko je bio zastupnik u Hrvatskom Saboru, vijećnik HDZ-a u Gradskom vijeću grada Slatine u nekoliko mandata te vijećnik HDZ-a u Županijskoj skupštini Virovitičko-podravske županije. Bio je predsjednik Odbora za financije i Proračun županije Virovitičko-podravske, predsjednik Odbora za financije i Proračun grada Slatine, član Nadzornog odbora Farme Senkovac, Agroduhana i predsjednik Nadzornog odbora Slatina-koma. (sad-je-bitno.hr)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
PROMOS PLUS
Više informacija o uslugama na: promosplusvt.com 

Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩