petak, 11. prosinca 2020.

Zavičajni muzej Slatina domaćin je ''Božićne izložbe dječjih radova''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Zavičajni muzej Slatina, u suradnji sa slatinskim osnovnim školama Josipa Kozarca i Eugena Kumičića, pripremio je ''Božićnu izložba dječjih radova'' koja je danas (patak) svečano otvorena, a biti će postavljena i za posjetitelje otvorena do 22. siječnja 2021. godine. 

Fokus izložbe bile su kreacije učenika od 1. do 4. razreda i posebnih odjela na temu Božića, božićnog vremena i svega što nas veže uz to blagdansko vrijeme, a radovi izražavaju kreativnost neovisno o mediju, što je rezultiralo vrlo zanimljivim ostvarenjima na papiru, ali i trodimenzionalne instalacije. Stoga izložba prikazuje crteže u različitim tehnikama, od kolaža, akvarela, tuša ali i instalacije napravljene od papira, organskih materijala i plastike. 

Izložbu je otvorio slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić te se zahvalio Zavičajnom muzeju, slatinskim osnovnim školama, a osobito djeci koja su sudjelovala u ovom natječaju, posebno u ovo božićno vrijeme kada trebamo širiti radost, a upravo su svojim radovima djeca upriličila pravi blagdanski ugođaj koji je obogatio Slatinu. (ADF i MF; Foto: D. Fišli)

Foto:

















PROMO
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩