četvrtak, 5. studenoga 2020.

Ni kiša nije omela članove slatinske HVIDR-e u novoj radnoj akciji

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Unatoč kišni, članovi slatinske HVIDR-e danas (četvrtak) su proveli još jednu radnu akciju kojom je zaokružena priča uređenja okoliša uz spomen-obilježje poginulim hrvatskim braniteljima.

Naime, na inicijativu Grada Slatine, članovi Udruge HVIDR-a Slatina u svibnju ove godine započeli su s uređenjem prostora ispred spomen-obilježja poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima u Parku 136. slatinske brigade kada su uklonjeni dotrajali grmovi s desne strane prilazne staze prema spomeniku, a današnjom je akcijom desetak članova slatinske HVIDR-e uklonilo grmove i s lijeve strane. Tako su obavljeni pripremni radovi za sijanje trave i sadnju cvijeća, što će u narednom periodu učiniti djelatnici Grada Slatine zaposleni u sklopu javnih radova.

Uz članove slatinske HVIDR-e, akciji se pridružio i predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš, koji se aktivno uključuje u akcije braniteljskih udruga na slatinskom području.

I današnja je radna akcija održana kao jedna od brojnih aktivnosti uređenja i obnavljanja spomen-obilježja u sklopu projekta slatinske HVIDR-e ''Istina o pobjednicima 2020.'', koji se financira sredstvima Grada Slatine i Ministarstva hrvatskih branitelja. (ADF i MF; Fotografije: D. Fišli i M. Feldi)

Foto:






















PROMO
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩