nedjelja, 18. listopada 2020.

Neustrašiva Slatinčanka Eva Gal prvakinja Hrvatske u kickboxu, disciplini light contact

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (subota) je u Omišu održano Prvenstvo Hrvatske u više disciplina kickboxa. 

Prvenstvo je održano pod strogim epidemiološkim mjerama, bez gledatelja, a borci i borkinje su u dvoranu mogli ući tek deset minuta prije borbe, sa maskama na licu, te nakon odrađene borbe odmah izaći van.

Usprkos svemu, na prvenstvu je sudjelovao velik broj natjecatelja, njih 326 iz 49 hrvatskih klubova. 

Članica TKD Slatina Eva Gal borila se u light contactu za starije kadetkinje do 37 kilograma i osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju, pobjedivši u finalu borkinju iz Labina.

U semi contactu za mlađe kadetkinje do 37 kilograma Eva je prvo kolo bila slobodna, drugo kolo je prekidom pobijedila natjecateljicu iz Splita, u borbi za finale, uz veliku pomoć sudaca, izgubila 8:7, te osvojila treće mjesto i broncu. 

TKD Slatina uputio je zahvalu Gradu Slatini i hrvatskom branitelju Danijelu Križeku Švabi na pomoći pri odlasku na prvenstvo. (ADF; Foto: TKD Slatina)



PROMO
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩