utorak, 14. srpnja 2020.

AUTOŠKOLA ZEBRA SLATINA: Dođite, upišite se, vozite i položite!

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Od početaka rada na cijelom području Virovitičko-podravske županije Autoškola Zebra Slatina stekla je reputaciju odgovornog i brižnog podučavanja vožnje. Bez obzira gdje živite, s našim profesionalnim i prijateljskim lokalnim instruktorima vožnje uživati ćete u opuštenom, pozitivnom i ohrabrujućem okruženju kada započnete satove vožnje i naučite voziti.

Autoškola Zebra Slatina vrši obuku za vozače AM, A1, A2, A, B, B+E, C i C+E kategorije.

U Autoškolu Zebra Slatina možete se prijaviti za polaganje vozačkog ispita po najpovoljnijim i najpristupačnijim uvjetima, jer:

-Vi birate vozilo na kojem želite polagati!
-Vi birate instruktora kod kojeg želite polagati!
-Vi birate termin kad želite polagati!
-Dođite, vozite, položite!

- Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma Zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku - poručuju iz Autoškole Zebra Slatina.

Također, prijavu kandidata Autoškola Zebra Slatina vrši i online, a možete je ispunite ovdje: ONLINE PRIJAVA.

Sve ostalo što vas interesira vezano uz Autoškolu Zebra Slatina možete potražiti na internet stranici www.autoskolazebra.hr i na Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina.

Upisi kandidata su u tijeku i traju do 22. srpnja 2020. godine, a već 23. srpnja 2020. godine kreću novi upisi.





Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩