ponedjeljak, 23. rujna 2019.

VIDEO ALFA: Od snimanja vjenčanja, rasvjete, tiska na sve i svašta do fotografiranja

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Ženite se ili udajete, a taj svoj najvažniji dan u životu želite ostaviti u neizbrisivom sjećanju, pravo mjesto za vas je VIDEO ALFA Slatina, na adresi Ulica braće Radić 13!

- Postati vjenčani fotograf nije nešto što smo odabrali, fotografija je više-manje izabrala nas. Upravo ste Vi, mladenci, inspirirali tu našu potrebu da uhvatimo, da zaustavimo trenutak u vremenu, tako da mu se možete ponovo vračati, podijeliti ga s Vama dragim osobama, održati ga na životu i među Vama godinama. Danas, odluka pri odabiru fotografa vjenčanja nikad nije bila teža. Mi Vas ne želimo fotografirati po nekom šablonu, već svakom nam zadanom zadatku pristupamo individualno. Naš je cilj da uhvatimo esenciju toga što jeste, bilježeći Vaš dan prirodno kroz našu umjetničku interpretaciju s nekim od najsjajnijih tradicionalnih aspekata fotografija vjenčanja - poruka je vrijednih djelatnika VIDEO ALFE.

Osim fotografiranja i snimanja vrhunskim video kamerama, Vaše vjenčanje, Vaše svatove VIDEO ALFA može snimiti i iz zraka dronom. Također, u VIDEO ALFI možete iznajmiti vrhunsku rasvjetu uz specijalne efekte, kako bi Vaše vjenčanje bilo zabilježeno u pravom svjetlu.

Osim toga, VIDEO ALFA Slatina nudi vam niz drugih usluga. U VIDEO ALFI se možete fotografirati za osobnu iskaznicu, putovnicu, vozačku dozvolu..., a prednost tome je što se radnja nalazi odmah preko puta Policijske postaje Slatina. I to nije sve, VIDEO ALFA vrši oslikavanje vozila s vašim logom, reklamom..., vrši tisak vizitki, letaka, brošura, plakata, tisak zahvalnica, pozivnica i priznanja, izradu svih vrsta reklama, tisak na majice, šalice, puzzle..., print XXL fotografija, izradu satova i kalendara s vašom fotografijom te podne i zidne windows grafike, a za sportske aktivnosti u VIDEO ALFI možete pronaći pehare, medalje i sportske statue. Želite li izraditi baner na odličnim materijalima za vašu tvrtku, djelatnost ili udrugu u svim veličinama, pravo mjesto je VIDEO ALFA.

Sve informacije o uslugama VIDEO ALFE možete zatražiti na broj telefona 033/553-553, na broj mobitela 098/660-275 ili putem e-maila: alfavjencanja@gmail.com.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!





PROMO
Ženite se ili udajete, a taj svoj najvažniji dan u životu želite ostaviti u neizbrisivom sjećanju, pravo mjesto za vas je VIDEO ALFA Slatina, na adresi Ulica braće Radić 13! Ali to nije sve, veliku ponudu drugih usluga VIDEO ALFE pogledajte na: VIDEO ALFA
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩