petak, 8. ožujka 2019.

Kosilica vam ne pali? Upaliti će je u HGA servisu u Slatini!

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Priroda se polako budi, trava će uskoro početi rasti, počinju radovi u vrtu, voćnjaku, vinogradu..., a vi niste provjerili svoje uređaje? Niste sigurni da li poslije zimskog mirovanja uopće rade? Provjerite ih! Ako imate ikakvih problema s vašim uređajima pravo mjesto za popravak i servis istih je HGA ovlašteni servis za Stihl i Briggs & Stratton u Slatini na adresi Ulica braće Radić 35!

Osim popravka i servisa, u HGA trgovini u Slatini možete kupiti sve što vam je potrebno za obradu vrtova, travnjaka, voćnjaka i vinograda, a tu su i prvoklasne motorne pile renomirane marke Stihl. I ne samo to, HGA trgovina u ponudi ima pile i ostale uređaje na akumulatore. Također, za sve kupljeno u HGA trgovini zagarantirani su vam rezervni dijelovi i ostala oprema: ulje, svjećice, lanci i vodilice za motorne pile;  ulje, noževi, svjećice i ostalo za kosilice samohodne, gurajuće i traktorske; noževi, silk i sve što vam je potrebno za trimere; kao i zaštitna oprema, te još puno toga. Naravno, za sve kupljeno u HGA trgovini dobivate višegodišnju garanciju i osiguran servis.

I to nije sve. HGA trgovina, vlasnika Vlade Župana, ovlašteni je prodavač lovačke opreme, municije i oružja, kao i pirotehničkih sredstava. Zato, lovci sve što vam treba za ''dobru kob'' potražite u HGA trgovini Ulica braće Radić 35 Slatina!

Ukoliko trebate profesionalni servis, popravak, savjet ili upute kako bi produžili vijek korištenja vaših uređaja za obradu vrtova, vinograda, voćnjaka, okućnica i drugo, obratite se s povjerenjem u HGA trgovinu i servis. Osim velikog izbora motornih i akumulatorskih pila vrhunskog proizvođača Stihl, u ponudi HGA trgovine su vrhunske američke kosilice (gurajuće, samohodne, traktorske) Briggs & Stratton. Sve informacije, kako o prodajnoj ponudi, tako i o servisu i popravku, možete dobiti na broj telefona 033/555-666 i broj mobitela 098/497-788. Radno vrijeme HGA trgovine i servisa je: LJETNO ponedjeljak-petak 7.00-19.00 sati, subota 8.00-13.00 sati; ZIMSKO ponedjeljak-petak 7.30-17.00 sati, subota 8.00-13.00 sati.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM, VAŠ HGA!






 


 





PROMO
Ukoliko trebate profesionalni servis, popravak, savjet ili upute kako bi produžili vijek korištenja vaših uređaja za obradu vrtova, vinograda, voćnjaka, okućnica i drugo, obratite se s povjerenjem u HGA trgovinu i servis. Osim velikog izbora motornih i akumulatorskih pila vrhunskog proizvođača Stihl, u ponudi HGA trgovine su vrhunske američke kosilice (gurajuće, samohodne, traktorske) Briggs & Stratton. Sve informacije, kako o prodajnoj ponudi, tako i o servisu i popravku, možete dobiti na broj telefona 033/555-666 i broj mobitela 098/497-788. Više na: HGA trgovina i servis 
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩