nedjelja, 11. studenoga 2018.

Zahvala predsjednice RH ravnatelju i učenicima IOŠ Slatina na poklonu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U privremenom Uredu predsjednice u zgradi Virovitičko-podravske županije predsjednica Republike Hrvatske upriličila je prijem udruga s područja Virovitičko-podravske županije.

Tako je sa svojim radom i ciljevima škole predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović upoznao i ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Slatina Mladen Graovac, koji je u posjeti predsjednici bio da suradnicima i nagrađivanim učenicima škole.

Učenici su tom prigodom predsjednici darovali prigodni poklon, njihovih ruku djelo, na čemu im se predsjednica pismom zahvalila. (ADF; ustupljene fotografije IOŠ Slatina)


PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr; skv.tkalcevic@gmail.com. Pratite nas i na Facebook stranici AUTOŠKOLA CHAMPION

PROMO
OUTLET KERAMIKE SLATINA - Vrhunska talijanska keramika za unutarnje i vanjsko oblaganje podova i zidova, raznih dimenzija i boja. Velike količine na lageru na adresi Ulica bana Jelačića 15 Slatina. Sve kupljeno kod nas u Outlet Keramike dovozimo na adresu kupca!
Informacije na br. mob. 098/181-6490 i 098/135-5371. Više o ponudi pogledajte klikom na:  OUTLET KERAMIKE
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩