ponedjeljak, 12. studenoga 2018.

''Glasnici istine'' istrčali 2. memorijalni ultramaraton ''Vukovar to smo mi''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U povodu Dana sjećanja na Vukovar, Udruga rekreativnog trčanja ''Nexe team'' Našice organizirala je 10. studenog 2. memorijalni ultramaraton ''Vukovar to smo mi'' koji se trčao od Našica do Vukovara u duljini od 92 kilometara.

Na ovom ultramaratonu sudjelovalo je 40-ak trkača, članovi Nexe teama Našice, članovi Udruge maratonaca Sisačko-moslavačke županije ''Heroji ne umiru'', te članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravslke županije ''Glasnici istine''.

Na samom startu u Našicama u 6.00 sati sudionike ovog događaja ispratili su gradonačelnik Našica Josip  Miletić, predsjednik DVD Našice Zvonimir Ljubljanović, a svoj blagoslov dao je fra Stjepan Hrkač.

Memorijalni ultramaraton odvijao se na štafetni način na kojem su se formirane grupe trkača naizmjenično izmjenjival svakih 5 kilometara. Cijelu dionicu, od 92 kilometra, istrčali su jedino slatinski ''Glasnik istine'' Goran Draksler i Zagrepčanin Duško Štrbac, počasni član ''Glasnika istine''.
Pored Gorana Drakslera i Duška Štrbca, sudjelovali su i ''Glasnici'': Pavo Tutenov, Mario Krznarić, Mario Kovač, Robert Poljanac i Vlatka Lovrenc Poljanac.

Po dolasku na ciljno odredište, križ na ušću Vuke u Dunav, trkače su dočekao je Zlatko Zaoborni, član Savjeta za branitelje grada Vukovara pozdravivši i zahvališi svim sudionicima u ime gradonačelnika Vukovara Ivana Penave, te Željko Nikolić član Udruge ''Glasnika istine'' iz Borova Naselja.

Nakon odavanja počasti svim poginulim htvatskim braniteljima u obrani grada Vukovara, kao i nevinim civilnim žrtvama, zahvalnice svim sudionicima podijelili su: inicijator i organizator ovog ultramaratona Tomislav Gall, predsjednik Udruge ''Nexe team'' Našice i Zlatko Zaoborni.

Logistička podrška tijekom cjelodnevnog trajanja ultramaratona bili su članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava Našice, Stipanovci, Zoljana i Vukojevci. (ADF; Glasnici istine)

Foto:







PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr; skv.tkalcevic@gmail.com. Pratite nas i na Facebook stranici AUTOŠKOLA CHAMPION

PROMO
OUTLET KERAMIKE SLATINA - Vrhunska talijanska keramika za unutarnje i vanjsko oblaganje podova i zidova, raznih dimenzija i boja. Velike količine na lageru na adresi Ulica bana Jelačića 15 Slatina. Sve kupljeno kod nas u Outlet Keramike dovozimo na adresu kupca!
Informacije na br. mob. 098/181-6490 i 098/135-5371. Više o ponudi pogledajte klikom na:  OUTLET KERAMIKE
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩