nedjelja, 9. rujna 2018.

FOTOGALERIJA-U Slatini održana 7. Revijalna izložba pasa čistokrvnih i mješanaca

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U organizaciji Kinološke udruge Slatina, u suradnji s Gradom Slatina, Turističkom zajednicom grada Slatine i Veterinarskom stanicom Slatina, održana je 7. Revijalna izložba pasa čistokrvnih i mješanaca u Parku 136. slatinske brigade.

Na programu je bio izbor najljepšeg psa mješanca, najljepšeg lovačkog psa i najljepšeg sportskog psa, te izbor najljepšeg psa u posebnoj kategoriji dijete i pas. Natjecatelje i promatrače pozdravio je predsjednik Kinološke udruge Slatina Martin Bišćan, te je potom Heleni Hegediš, bivšoj direktorici Turističke zajednice grada Slatine s kojom je i započela suradnja u održavanju ove manifestacije, uručio zahvalnicu za izniman doprinos i pomoć u radu Kinološke udruge Slatina.


U kategoriji pasa mješanaca prvo mjesto osvojila je Ana Marija Matić s psom Cuki, drugo mjesto osvojio je Miloš Čović s psom Mili, a treće Ena Main s psom Nelly.


U izboru za najljepšeg lovačkog psa pobijedio je njemački ptičar Graf vlasnice Antonije Medved, drugi je bio engleski koker Kiky vlasnice Gordane Bučan, a treće mjesto osvojio je oštrodlaki jazavčar Gita vlasnice Angele Dvojak.


U kategoriji sportskih pasa prvo je mjesto pripalo Mili Novković s pekinezerom Mimi, drugo mjesto osvojila je Ena Main s pomerancom Tinki, a treće Mato Bubaš s engleskim buldogom Dina.


U posebnoj kategoriji dijete i pas, gdje nisu bile najvažnije same osobine psa, nego se ocjenjivala simpatičnost i privrženost djeteta i životinje, prvo su mjesto osvojile Marija i Ana Buček s psom Mrki, drugo mjesto pripalo je Katji Stoponja s psom Obi, a treće Evi Gal s psom Adi.


U kategorijama pas mješanac, lovački pas i sportski pas odluku o prva tri najljepša čatveronožna ljubimca donio je sudac Mario Dušak, a u kategoriji dijete i pas Teuta Bišćan. (ADF; Fotografije D. Fišli)

Foto:






















 





















































































































































































 






























PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr; skv.tkalcevic@gmail.com. Pratite nas i na Facebook stranici AUTOŠKOLA CHAMPION

PROMO
OUTLET KERAMIKE SLATINA - Vrhunska talijanska keramika za unutarnje i vanjsko oblaganje podova i zidova, raznih dimenzija i boja. Velike količine na lageru na adresi Ulica bana Jelačića 15 Slatina. Sve kupljeno kod nas u Outlet Keramike dovozimo na adresu kupca!
Informacije na br. mob. 098/181-6490 i 098/135-5371. Više o ponudi pogledajte klikom na:  OUTLET KERAMIKE
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩