srijeda, 12. rujna 2018.

FOTO-Župan Igor Andrović otvorio izložbu prvoklasnih fotografija “Volim svoju županiju”

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Stručni žiri foto natječaja “Volim svoju županiju” Hrvatske zajednice županija, kojem je predsjedavala poznata fotografkinja Mare Milin, ove je godine od 2.835 fotografija izabrao samo one najbolje od najboljih, po jednu iz svake hrvatske županije, a među njima je bila i jedna iz Virovitičko-podravske autora Matije Rođaka, koja prikazuje prekrasnu simbiozu vode i šume, našu Dravu.

Izložbu fotografija “Volim svoju županiju” u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije, otvorio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović, uz nazočnost predsjednice Gradskog vijeća Virovitice Lahorke Weiss, ravnateljice Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica Višnje Romaj, gdje će izložba biti u rujnu, te mnogih drugih. Pohvalili su rad autora, Matije Rođaka, ali i uživali u prvoklasnim fotografijama, među kojima tri ipak odskaču.

Prvo mjesto osvojio je Lucijan Španić ispred Višnje Bolf i Igora Lulića. Svi oni koji žele uživati u “fotografskom oku” i “trenutku inspiracije” imaju prigodu to učiniti do kraja rujna u Gradskoj knjižnici i čitaonici kada će izložba otići na neki drugi kraj, u neku drugu HR županiju. Do sada je bila u Šibeniku, Dubrovniku i Zadru. (vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Foto:









 




PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr; skv.tkalcevic@gmail.com. Pratite nas i na Facebook stranici AUTOŠKOLA CHAMPION

PROMO
OUTLET KERAMIKE SLATINA - Vrhunska talijanska keramika za unutarnje i vanjsko oblaganje podova i zidova, raznih dimenzija i boja. Velike količine na lageru na adresi Ulica bana Jelačića 15 Slatina. Sve kupljeno kod nas u Outlet Keramike dovozimo na adresu kupca!
Informacije na br. mob. 098/181-6490 i 098/135-5371. Više o ponudi pogledajte klikom na:  OUTLET KERAMIKE
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩