četvrtak, 30. kolovoza 2018.

FOTO-U Čađavici održana uvodna konferencija projekta ''Zaželi-Općina Čađavica''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U čađavačkom mjesnom domu jučer, 29. kolovoza, održana je uvodna konferencija projekta ''Zaželi-Općina Čađavica'' koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, vrijednosti 2.040.257,03 kune.

Konferenciju je otvorio i nazočne s projektom upoznao načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević.

- Cijela priča je počela u rujnu mjesecu prošle godine kada je Općina Čađavica zajedno sa Razvojnom agencijom VIDRA izradila cjelokupnu dokumentaciju da bi se mi samostalno javili na natječaj. Općina Čađavica je nositelj projekta, a partneri su Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Virovitica i Centar za socijalnu skrb Slatina. Mi bi kroz ovaj projekt zaposlili deset žena, uz nositelja projekta i koordinatora, koje bi obilazili šezdeset korisnika sa područja općine Čađavica kroz dvadeset i četiri mjeseca. Sam posao nije prezahtjevan, a ipak ćemo kroz projekt osigurati plaću za tih deset žena dvadeset i četiri mjeseca, a šezdeset će korisnika dobiti svakodnevnu pomoć koja im je potrebna. Cilj projekta je, u konačnici, da svi budu zadovoljni i da svako u svom segmentu odradi zadano što bolje i kvalitetnije. Ovih deset žena, koje ćemo zaposliti, proći će dvije edukacije u provedbi Pučkog otvorenog učilišta Slatina, a koje će se održati u Čađavici tako da buduće zaposlenice ne bi snosile dodatne troškove - upoznao je nazočne s projektom načelnik Rončević.

Projekt ''Zaželi-program zapošljavanja žena'' u skladu je s europskim i nacionalnim preporukama o unaprjeđenju položaja žena na tržištu rada i zaštite prava žena, kao i sa smjernicama politika zapošljavanja država članica EU s naglaskom na promicanje socijalne uključenosti i suzbijanja siromaštva, posebice radi činjenice da će se kao sudionice ovih aktivnosti uključivati žene koje su u nepovoljnom položaju na tržištu rada, a koje će skrbiti o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. (ADF; Foto DF)

Foto:

 


 


 
   
























 

 


PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr; skv.tkalcevic@gmail.com. Pratite nas i na Facebook stranici AUTOŠKOLA CHAMPION

PROMO
OUTLET KERAMIKE SLATINA - Vrhunska talijanska keramika za unutarnje i vanjsko oblaganje podova i zidova, raznih dimenzija i boja. Velike količine na lageru na adresi Ulica bana Jelačića 15 Slatina. Sve kupljeno kod nas u Outlet Keramike dovozimo na adresu kupca!
Informacije na br. mob. 098/181-6490 i 098/135-5371. Više o ponudi pogledajte klikom na:  OUTLET KERAMIKE
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩