petak, 24. kolovoza 2018.

Festival mladih slatinskih talenata 2018. održati će se danas, 24. kolovoza, s početkom u 19.00 sati na Trgu sv. Josipa

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Generalnom probom s Glazbenom sastavom ''Čista petica'' završile su glazbene pripreme za Festival mladih slatinskih talenata 2018. u organizaciji Društva ''Naša djeca'' Slatina.
Na Festivalu će nastupiti 24 djece u sljedećim kategorijama:
- predškolci (revijalno) - 3
- Niži razredi I  - 5
- Niži razredi II - 8
- Viši razredi - 5
- Gosti - 3

Ukupno je održano 32 glazbene radionice i susreta djece i mentora na kojima su se uvježbavale izvedbe i nastupi.
Ovogodišnji Festival organiziran je u suradnji sa slatinskim osnovnim školama, dječjim vrtićima, te Turističkom zajednicom grada Slatine. Festival financira Grad Slatina i Virovitičko-podravska županija, a organizira se povodom Dana grada Slatine i Dana Virovitičko-podravske županije.

Prvi u kategorijama niži razredi I, niži razredi II i viši razredi bit će nagrađeni putovanjem u zabavni park Prater u Beč, a svi sudionici bit će nagrađeni manjim darovima.

Društvo "Naša djeca" zahvaljuje svim sudionicima Festivala 2018.: djeci, roditeljima, mentorima, stručnom povjerenstvu, Glazbenom sastavu ''Čista petica'', Gradu Slatini, Virovitičko-podravskoj županiji, medijima, te svim ljudima dobrog srca koji su pridonijeli da festival bude dobro pripremljen i djeca veselo i bezbrižno pokažu svoj pjevački talent.
Osim sudionicima, Društvo "Naša djeca" Slatina zahvaljuje Hrvatskom telekomu što je omogućio da se priprema i glazbene radionice održavaju u vlastitom prostoru, te stanarima okolnih zgrada i kuća na potpori i strpljenju za vrijeme održavanja glazbenih radionica u njihovom susjedstvu.

Festival će se održati u petak, 24. kolovoza, s početkom u 19 sati na Trgu sv. Josipa. (ADF; DND Slatina)





PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr; skv.tkalcevic@gmail.com. Pratite nas i na Facebook stranici AUTOŠKOLA CHAMPION

PROMO
OUTLET KERAMIKE SLATINA - Vrhunska talijanska keramika za unutarnje i vanjsko oblaganje podova i zidova, raznih dimenzija i boja. Velike količine na lageru na adresi Ulica bana Jelačića 15 Slatina. Sve kupljeno kod nas u Outlet Keramike dovozimo na adresu kupca!
Informacije na br. mob. 098/181-6490 i 098/135-5371. Više o ponudi pogledajte klikom na:  OUTLET KERAMIKE 
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩