četvrtak, 19. srpnja 2018.

POREZNA ČASTI-Skupite 20 računa i osvojite čak 25 tisuća kuna

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Porezna uprava pokrenula je novu kampanju i nagradnu igru Bez računa se ne računa, uz poziv građanima da se i ovaj put aktivno uključe u borbu protiv sive ekonomije, utaje poreza i nelojalne konkurencije na tržištu, stoji u priopćenju Porezne uprave.

– Pošteno zarađen novac građana namijenjen za zdravstvo, školstvo i sigurniju budućnost, pojedini obveznici i dalje zadržavaju samo za sebe, stoga pozivamo građane da traže, uzimaju račune i uključe se u nagradnu igru Porezne uprave – poručuju iz Porezne uprave.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je skupiti 20 računa s datumom izdavanja od 15. srpnja i poslati ih na adresu Hrvatska Lutrija, p.p. 493, 10001 Zagreb, uz naznaku: Za nagradnu igru Bez računa se ne računa. Ukupno će se održati četiri kola, a nagradna igra će trajati do 22. ožujka iduće godine.

U svakom kolu dijelit će se vrijedne nagrade na potrošačkim karticama u vrijednosti 7.500, 10.000, 15.000 i 25.000 kuna, a emisije javnog izvlačenja dobitnika emitirat će se u programu Hrvatske radiotelevizije.

Osim građana, koji u suzbijanju sive ekonomije sudjeluju traženjem, sakupljanjem računa te prijavljivanjem nepravilnosti, i ovlašteni službenici Porezne i Carinske uprave, samostalno, ali i u suradnji, obavljaju pojačane nadzore fiskalizacije na području cijele države, napominju iz Porezne te podsjećaju da se uz primjenu najsuvremenijih alata i tehnika nadzora, izdavanje i fiskaliziranje računa prati i u realnom vremenu putem mobilnih uređaja.

– Građani, tražite račun za svaki kupljeni proizvod i obavljenu vam uslugu. Provjerite ispravnost računa na sljedećoj poveznici: www.provjeri-racun.hr/ i prijavite nepravilnosti Poreznoj upravi. Jer, novac namijenjen državnom proračunu je i vaš novac – stoji u priopćenju. (icv.hr; foto: ilustracija)

PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr. Pratite nas i na Facebook stranici AUTOŠKOLA CHAMPION

PROMO
OUTLET KERAMIKE SLATINA - Vrhunska talijanska keramika za unutarnje i vanjsko oblaganje podova i zidova, raznih dimenzija i boja. Velike količine na lageru na adresi Ulica bana Jelačića 15 Slatina. Sve kupljeno kod nas u Outlet Keramike dovozimo na adresu kupca!
Informacije na br. mob. 098/181-6490 i 098/135-5371. Više o ponudi pogledajte klikom na:  OUTLET KERAMIKE 

AKO ŽELITE DA SE VAŠ ''GLAS'' DALEKO ČUJE, OGLAŠAVAJTE NA DOMOVINA NETU!
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩