ponedjeljak, 5. ožujka 2018.

Općina Crnac prijavila projekte za uređenje društvenog doma u naselju Suha Mlaka i izgradnju pješačkih staza u naselju Crnac-Radićeva ulica

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Općina Crnac se, uz savjetodavnu podršku RA VIDRA-e, prijavila za sufinanciranje projekata u 2018. godini, koji su u skladu s projektnim aktivnostima županijske razvojne strategije Virovitičko-podravske županije, odnosno projekt ''Izgradnja pješačkih staza u naselju Crnac-Radićeva ulica'' ukupne procijenjene vrijednosti od 1.314.061,45 kn, te projekt ''Uređenje društvenog doma u naselju Suha Mlaka'' ukupne procijenjene vrijednosti od 954.478,87 kn.

Projektom ''Izgradnja pješačkih staza u naselju Crnac-Radićeva ulica'' planira se izgraditi pješačka staza u naselju Crnac u dužini 2.5 km. Cilj je izgradnjom nogostupa u naselju osigurati sigurnu komunikaciju djece, učenika i mladih kao i cjelokupnog stanovništva, te tako doprinijeti poboljšanju života na ovom ruralnom području.

Cilj projekta ''Uređenje društvenog doma u naselju Suha Mlaka'' je revitalizacija, kao i podizanje razine turističke ponude, razine komunalnih usluga i standarda kroz održavanje i obnovu zgrade. (DF; Općina Crnac)

Oglašavajte na Domovina netu! 
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩