subota, 2. prosinca 2017.

Terete ga za teški zločin: Optužnica zbog ubojstva u Slatini

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Protiv Miroslava Čižića (38) podignuta je optužnica zbog teškog ubojstva sugrađanina Marija Škiljića (43) 31. kolovoza ove godine u središtu Slatine.

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru optužnicu je protiv 38-godišnjaka podignulo i zbog ilegalnog posjedovanja i nabavljanja oružja.

Bjelovarsko odvjetništvo 38-godišnjaka tereti optužnicom da je navedenog dana oko 13.45 sati u Slatini, znajući da se u parkiranom osobnom vozilu nalazi 43-godišnjak, s namjerom da ga ubije, iz revolvera koji je ilegalno nabavio i posjedovao ispalio dva hitca u glavu muškarca u vozilu. Pri tome mu je zadao teške i za život opasne ozljede zbog kojih je 43-godišnjak preminuo istog dana u Općoj bolnici Virovitica. Nakon ispaljivanja smrtonosnih hitaca, Čižić se, što su vidjeli brojni očevidci, odšetao u obližnju policijsku postaju i predao se.

Županijsko državno odvjetništvo predložilo je u optužnici da se 38-godišnjaku produlji istražni zatvor, a Vijeće Županijskog suda u Bjelovaru je taj prijedlog prihvatilo ocijenivši kako u konkretnom slučaju postoji opravdana bojazan da bi boravkom na slobodi mogao ponovno počiniti teško kazneno djelo.(S. Lacić-Glas Slavonije)

Oglašavajte na Domovina netu!
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩