srijeda, 6. prosinca 2017.

Slatinski biser uspješno se predstavio na prvom višnjanskom Festivalu pjenušaca

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Prvi Međunarodni festival pjenušaca održan 1. i 2. prosinca u Palači Sincich u srcu višnjanske starogradske jezgre na kojemu je svoje pjenušce predstavilo 30 izlagača iz Italije, Slovenije i Hrvatske sa ukupno 54 proizvoda.

Na višnjanskom festivalu pjenušca sudjelovao je i slatinski vinar Ivan Halas predstavivši svoj proizvod, pjenušac Slatinski biser, koji je u jakoj konkurenciji dugogodišnjih proizvođača pjenušca podijelio 19. mjesto.

- Od 54 najboljih hrvatskih, talijanskih i slovenskih pjenušaca, naš Slatinski Biser dijeli 19. mjesto. Za prvo izlaganje, i samo sa jednom sortom, ovo je vrhunski rezultat. Hvala svima koji su me podržali u ideji da pokrenem proizvodnju i napravim vrhunski pjenušac u zaboravljenom izvoru svih hrvatskih pjenušaca - izjavio je, ne skrivajući oduševljenje, Ivan Halas vlasnik Vinarije Stari podrum iz Slatine. (Domovina net, DF; foto arhiva Domovina neta, DF)

Foto :






Sve na jednom mjestu u Foto&video studio ALFA, Ulica braće Radića 13 Slatina (preko puta Policijske postaje u Slatini), od snimanja vjenčanja (foto&video), najama rasvjete za vjenčanja, izrade pozivnica i zahvalnica za vjenčanja, izrade raznih personaliziranih poklona, kalendara, tiska na majice, šalice, upaljače i još mnogo toga pogledajte u ponudi na : ALFA VJENČANJA  ili na : Foto&video ALFA
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩