srijeda, 13. prosinca 2017.

Filmovi ovaj tjedan u slatinskom kinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Ovaj četvrtak, petak, subotu i nedjelju u slatinskom kinu možete pogledati filmove :


-Velika kino dvorana :

''MEDVJEDIĆ PADDINGTON 2''; animirani, pustolovni, komedija, sinkroniziran
-petak 15.12. u 18:00h
-subota 16.12. u 18:00h

Sada kada se medvjedić Paddington sretno smjestio kod obitelji Brown, gdje je postao popularan član zajednice, širi radost i ljubav gdje god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tete Lucy, Paddington naiđe na savršenu knjigu u antikvarnici te će morati odraditi niz poslova kako bi je mogao kupiti. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Paddingoton i Brownsi će morati krenuti u potragu za lopovom. Cijena ulaznice 20 kn.


''RATOVI ZVIJEZDA: POSLJEDNJI JEDI''; SF, akcija, avantura
-četvrtak 14.12. u 20:00h
-petak 15.12. u 20:00h
-subota 16.12.u 20:00h
-nedjelja 17.12. uu 20:00h

Nakon što je u Ratovima zvijezda: Sila se budi kročila u širi svijet, Rey u novom poglavlju sage nastavlja svoje epsko putovanje u društvu Finna, Poea i Lukea Skywalkera. Cijena ulaznice 25 kn.


-Božićno kino. Projekcija filma je besplatna :

''CRVENI PAS: POČETAK''
-nedjelja 17.12. 17h

Dječak Mick odlazi živjeti na farmu svog djeda u australskoj Pilbari, rijetko naseljenom kraju daleko od gradskog života, Mick je jedino dijete i osjeća se izgubljeno i napušteno. Taj zabačeni kraj privlači ljude koji vole tišinu, ali Mick nije takav. Nakon oluje i poplave, pronalazi štene potpuno prekriveno plavim blatom. Spašava ga i daje mu ime – Plavi, a pas i dječak postanu nerazdvojni…Besplatno.

Traileri :



Sve na jednom mjestu u Foto&video studio ALFA, Ulica braće Radića 13 Slatina (preko puta Policijske postaje u Slatini), od snimanja vjenčanja (foto&video), najama rasvjete za vjenčanja, izrade pozivnica i zahvalnica za vjenčanja, izrade raznih personaliziranih poklona, kalendara, tiska na majice, šalice, upaljače i još mnogo toga pogledajte u ponudi na : ALFA VJENČANJA  ili na : Foto&video ALFA
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩