srijeda, 4. listopada 2017.

Održan okrugli stol ''Odluči i uči'' u organizaciji POU Slatina

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer se je u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Slatina održao okrugli stol pod nazivom ''Odluči i uči'' s ciljem senzibiliziranja javnosti za cjeloživotno učenje i obrazovanje na kojem je ravnateljica Danijela Fabric Fabijanac u uvodu govorila o značenju učenja i programima poučavanja Učilišta.
Time se je POU Slatina po drugi put priključilo nacionalnoj obrazovnoj kampanji ''Tjedan cjeloživotnog učenja koja traje od 2. do 8. listopada. 

U sklopu okruglog stola je održan niz prezentacija na temu učenja, pa je tako o online učenju kao našoj sadašnjosti i budućnosti govorila Dragana Prendl iz HZZ-a, o poduzetnicima i cjeloživotnom učenju govorila je ravnateljica Gradske razvojne agencije Slatina GRAS Danijela Maravić, a Renata Butka iz LAG-a Marinianis osvrnula se na cjeloživotno poljoprivredno učenje. Strukovne kurikulume predstavio je ravnatelj Srednje škole Marka Marulića Darko Špoljarić, a o srednjoškolskim iskustvima govorio je ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Mladen Graovac. Uloga Savjeta mladih grada Slatine u cjeloživotnom učenju bila je tema izlaganja Marija Đurinića, a Vesna Senta govorila je o specifičnostima obrazovanja i učenja odraslih.

Pozdravljajući skup, značenje cjeloživotnog učenja istaknuo je i gradonačelnik Denis Ostrošić, a na okruglom stolu bile su i ravnateljice slatinskih osnovnih škola Božica Majhen i Ksenija Vujanović Juras, predstojnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Virovitica, Lahorka Weiss, direktor Slatinskog informativnog centra Robert Turkalj i drugi.

Pučko će otvoreno učilište u četvrtak, 5. listopada, od 10 do 12 sati održati mali sajam ispred zgrade Učilišta, također u sklopu ''Tjedna cjeloživitnog učenja''.  (Domovina net, DF; foto DF)

Foto :





























TRGOVINA ELMAT, VLADIMIRA NAZORA 39 SLATINA, OVLAŠTENI SERVIS I PRODAJA PEĆI NA KRUTA GORIVA RENOMIRANOG HRVATSKOG PROIZVOĐAČA PLAMEN POŽEGA. POSJETITE NAS S POVJERENJEM!  
Sve informacije o ponudi možete dobiti na kontaktima: tel. 033/492-834; mob. 098/924-0820; e-mail elmatslatina@gmail.com

Uređujete unutrašnjost svog doma, a potrebne su vam pločice vrhunske kvalitete po cijeni već od 30 kuna, posjetite Izložbeni salon talijanske keramike u Ulici bana Jelačića 15, Slatina. 

Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩