ponedjeljak, 16. listopada 2017.

Nenad Križić: ''Ponovo osvojeno 2. mjesto je plod kontinuiranog rada''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Makarska HVIDR-a je ove godine, do 15. listopada, bila domaćin 23. Svehrvatskog športskog natjecanja invalida Domovinskog rata. Na igrama u Makarskoj sudjelovalo je 1100 hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata pristiglih iz cijele Hrvatske, a među njima i Zajednica udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije.

Predstavnici, sportaši, hrvatski vojni invalidi Domovinskog rata koji su zastupali našu županiju sretno su se vratili u svoja mjesta, i to ne praznih ruku. Naši su natjecatelji ponovili prošlogodišnji uspjeh, te se okitili srebrnim medaljama i velikim peharom za 2. mjesto.

-Ovaj, kao i prošlogodišnji uspjeh, plod je kontinuiranog rada udruga HVIDR-a naže županije. Mi na županiji redovno, kroz cijelu godinu, održavamo natjecanja povodom raznih obljetnica i državnih praznika, te sa na taj način pripremamo za ovo središnje veliko natjecanje na kojemu sudjeluju udruge iz cijele Hrvatske. Nije mala stvar biti drugi u Hrvatskoj, veliki je to uspjeh naših vojnih invalida i ovim bi im putem čestitao na ostvarenim rezultatima - izjavio je Nenad Križić pomoćnik ministra branitelja i donedavni predsjednik Zajednice udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije. (Domovina net; foto Nenad Križić)

Rezultati :

Ukupni plasman:

1. HVIDR-a Grada Zagreba 210 bodova,
2. ZUiČ HVIDR-a Virovitičko-podarvske županije 169 bodova,
3. ZUiČ HVIDR-a Zagrebačke županije 164 boda,
4. ZUiČ HVIDR-a Karlovačka županija 162 boda,
5. ZUiČ HVIDR-a Varaždinska 155 bodova.


Naši natjecatelji su u disciplinama ostvarili slijedeći plasman:

-plivanje 5. mjesto, (Josip Sertić 3. mjesto)
-boćanje 8. mjesto,
-el. pikado 9. mjesto, (Stjepan Trevizan 3. mjesto - koristi inv. kolica)
-kuglanje 8. mjesto,
-stolni tenis 4. mjesto, (par Žarko Inhof - Stjepan Štiks 2. mjesto)
-streljaštvo 5. mjesto, (kategorija G2 Ivica Udovičić 2. mjesto)
-šah 5 mjesto,
-športski ribolov 11. mjesto,  (Nikica Medarić 3. mjesto)
-utrka u invalidskim kolicima 7. mjesto,
-viseća kuglana 1. mjesto, (stojeći stav - 1. mjesto Damir Krklec, 3. mjesto Iavn Medved)










TRGOVINA ELMAT, VLADIMIRA NAZORA 39 SLATINA, OVLAŠTENI SERVIS I PRODAJA PEĆI NA KRUTA GORIVA RENOMIRANOG HRVATSKOG PROIZVOĐAČA PLAMEN POŽEGA. POSJETITE NAS S POVJERENJEM!  
Sve informacije o ponudi možete dobiti na kontaktima: tel. 033/492-834; mob. 098/924-0820; e-mail elmatslatina@gmail.com

Uređujete unutrašnjost svog doma, a potrebne su vam pločice vrhunske kvalitete po cijeni već od 30 kuna, posjetite Izložbeni salon talijanske keramike u Ulici bana Jelačića 15, Slatina.


Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩