četvrtak, 12. listopada 2017.

Kako do bespovratnih EU sredstava za saniranje šteta od elementarne nepogode: Održane su radionice za Obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Virovitičko-podravska županija, u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Savjetodavnom službom i Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, organizirala je radionicu za podmjeru 5.2., tip operaciju 5.2.1. Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Predavanje za nazočne u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, održali su Bojan Ivanetić iz Ministarstva poljoprivrede, te Luka Barać iz Agencije za plaćanje u poljoprivredi.

O tome što vam je potrebno za podnošenje zahtjeva za potporu potencijalnim korisnicima, čiji je proizvodni potencijal uništen uslijed elementarne nepogode ili katastrofalnog događaja možete doznati ovdje gdje se nalazi pripadajuća prezentacija, a osim toga, ovdje možete doznati kakav je postupak za dodjelu potpore. (vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Foto :











TRGOVINA ELMAT, VLADIMIRA NAZORA 39 SLATINA, OVLAŠTENI SERVIS I PRODAJA PEĆI NA KRUTA GORIVA RENOMIRANOG HRVATSKOG PROIZVOĐAČA PLAMEN POŽEGA. POSJETITE NAS S POVJERENJEM!  
Sve informacije o ponudi možete dobiti na kontaktima: tel. 033/492-834; mob. 098/924-0820; e-mail elmatslatina@gmail.com

Uređujete unutrašnjost svog doma, a potrebne su vam pločice vrhunske kvalitete po cijeni već od 30 kuna, posjetite Izložbeni salon talijanske keramike u Ulici bana Jelačića 15, Slatina.


Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩