utorak, 3. listopada 2017.

FOTO-U Donjim Meljanima održana vatrogasna vježba

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Vatrogasna zajednica grada Slatina i Dobrovoljno vatrogasno društvo Donji Meljani organizirali su Memorijal povodom spomena na tradiciju vatrogastva od 1954. godine.

Svrha Memorijala bila je, pored očuvanja tradicije i spomena na sve pokojne vatrogasce, prezentacija rada, stupnja osposobljenosti za djelovanje u izvanrednim situacijama, te promocija značaja vatrogastva kroz povijest i u suvremenom društvu.

Središnji događaj bila je javna pokazna vježba gašenja požara s traktorskom cisternom. Požar koji se pojavio na rubu sela, blizu šume i Ciglane, gasila je spretna ekipa većinom vatrogaskinja koje su pokazale odličnu uigranost i vještinu.

Memorijalu su nazočili i gosti Sanja Mrzljak-Jovanić, zamjenica gradonačelnika Ostrošića, Stjepan Venus zapovjednik Vatrogasne zajednice VPŽ, Dragan Medvedović, predsjednik DVD-a Slatina i domaćin Zlatko Borovec, predsjednik DVD-a Donji Meljani.(Željko Felbar)

Foto :













TRGOVINA ELMAT, VLADIMIRA NAZORA 39 SLATINA, OVLAŠTENI SERVIS I PRODAJA PEĆI NA KRUTA GORIVA RENOMIRANOG HRVATSKOG PROIZVOĐAČA PLAMEN POŽEGA. POSJETITE NAS S POVJERENJEM!  
Sve informacije o ponudi možete dobiti na kontaktima: tel. 033/492-834; mob. 098/924-0820; e-mail elmatslatina@gmail.com


Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩