utorak, 26. rujna 2017.

Slatina-Unatoč najavi bojkota učenici redoviti na nastavi

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Nakon nedjeljnoga brutalnog napada jednog maloljetnika na skupinu mladića u slatinskom noćnom baru Gambino, gdje je šest mladića zadobilo ubodne ozljede, mještani Ćeralija i Voćina okupili su se pred Policijskom postajom u Slatini kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog toga događaja. Neki prosvjednici najavili su mogućnost neodlaska srednjoškolskih učenika iz tih mjesta u slatinske škole, navodno zbog straha da bi se slični napadi mogli ponoviti.

Najveći broj srednjoškolaca iz mjesta općine Voćin, u kojima većinu stanovništva čine Hrvati doseljeni s Kosova prije više od dva desetljeća, čine učenici Industrijsko-obrtničke škole u Slatini. Prema riječima ravnatelja škole Mladena Graovca, za različita zanimanja u toj školi obrazuju se 54 učenika iz tih mjesta. U ponedjeljak na nastavu nije došlo samo šest učenika, dva iz Voćina, jedan iz Bokana i tri iz Ćeralija. Njihovi izostanci su opravdani, jer je riječ o jednom smrtnom slučaju u obitelji i bolesnim učenicima koji ni u petak nisu bili na nastavi. Ravnatelj je potvrdio da izostanci ni na koji način nisu povezani s događajima prethodnoga dana. (Petar Žarković-Glas Slavonije)

40 GODINA POSTOJANJA, NAJVEĆA SU GARANCIJA KVALITETE!
Široki asortiman proizvoda pogledajte na : LIMARIJI SEBASTIJAN


TRGOVINA ELMAT, VLADIMIRA NAZORA 39 SLATINA, OVLAŠTENI SERVIS I PRODAJA PEĆI NA KRUTA GORIVA RENOMIRANOG HRVATSKOG PROIZVOĐAČA PLAMEN POŽEGA. POSJETITE NAS S POVJERENJEM!  
Sve informacije o ponudi možete dobiti na kontaktima: tel. 033/492-834; mob. 098/924-0820; e-mail elmatslatina@gmail.com
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩