petak, 29. rujna 2017.

Mjesto Starin u općini Čađavica dobilo vanjsku rasvjetu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Starin je posljednje mjesto u općini Čađavica koje do sada nije imalo kvalitetno riješenu vanjsku rasvjetu. U četvrtak navečer, 28. rujna, i službeno su osvijetljene ulice mjesta Starin.

Prema riječima Mirka Rončevića, načelnika Općine, HEP je uradio rekonstrukciju niskonaponske mreže, a Općina je sudjelovala u radovima na montaži rasvjetnih tijela koja su ugrađena na svaki drugi rasvjetni stup, a prethodno su demontirana s javne rasvjete u mjestu Čađavica gdje su ugrađene led svjetiljke. Planira se ugradnja te vrste rasvjete u svim naseljima, jer su troškovi električne energije manji za 40 posto.(Željko Felbar)




TRGOVINA ELMAT, VLADIMIRA NAZORA 39 SLATINA, OVLAŠTENI SERVIS I PRODAJA PEĆI NA KRUTA GORIVA RENOMIRANOG HRVATSKOG PROIZVOĐAČA PLAMEN POŽEGA. POSJETITE NAS S POVJERENJEM!  
Sve informacije o ponudi možete dobiti na kontaktima: tel. 033/492-834; mob. 098/924-0820; e-mail elmatslatina@gmail.com

Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩