petak, 29. rujna 2017.

Iz policije: Nelegalna trgovina duhanom

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer, 28. rujna, oko 11.35 sati policijski službenici iz Pitomače su u nadzoru prometa u Pitomači zatekli su 38 – godišnjeg vozača kako u osobnom automobilu bjelovarskih registarskih oznaka prevozi tri PVC vreća sa ukupno 37 kilograma duhana u listu, koji nije označen duhanskim markicama Ministarstva financija.

Nadalje, tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici su utvrdili da je 38 – godišnjak pronađeni duhan kupio od nepoznate osobe za 100 eura.

Nakon kriminalističkog istraživanja slijedi obavijest o prekršaju iz Zakona o trošarinama, te obavijest nadležnom carinskom uredu. (PU virovitičko-podravska)

TRGOVINA ELMAT, VLADIMIRA NAZORA 39 SLATINA, OVLAŠTENI SERVIS I PRODAJA PEĆI NA KRUTA GORIVA RENOMIRANOG HRVATSKOG PROIZVOĐAČA PLAMEN POŽEGA. POSJETITE NAS S POVJERENJEM!  
Sve informacije o ponudi možete dobiti na kontaktima: tel. 033/492-834; mob. 098/924-0820; e-mail elmatslatina@gmail.com

Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩