četvrtak, 22. lipnja 2017.

Virovitičanka Barbara Špoljar izborila nastup u finale izbora Miss Sporta Hrvatske

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Virovitičanka Barbara Špoljar izborila je nastup u finalu izbora za Miss Sporta Hrvatske koja će se 30. lipnja održati u Ivanić-Gradu.

Barbara je zajedno s još sedam djevojaka u finale ušla s castinga. Uz nju će finale vidjeti i Sindy Bubek, Ema Brailić, Maša Radojević, Zina Mijočić-Lisjak, Jelena Lež, Anita Keštić, Nikolina Hrelec. Osim toga, do finala su kroz polufinalno predstavljanje u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog ušle još: Antica Tonka Nekić, Patricia Herceg, Mirta Vrbančić Fabić, Helena Kovačić, Lea Burcar, Leonarda Farkaš, Helena Poldina Marinović i Lucija Vozab.

Barbara je studentica treće godine Pravnoga fakulteta, a u slobodno vrijeme se bavi fitness danceom i promocijom zdravog i aktivnog načina života. (vpz.hr)


Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩