ponedjeljak, 19. lipnja 2017.

Tvrtka Pan paket d.o.o. dobila odluku o financiranju Erpins sustava u iznosu od 200.000,00 kuna

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Ministarstvo poljoprivrede donijelo odluku o dodjeli potpore male vrijednosti tvrtki Pan parket d.o.o. za financiranje Erpins sustava.

Naime, podnositelju prijave Pan parket d.o.o. Čačinci, na Javni natječaj za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja Republike Hrvatske u 2017. godini, dodijeljena je potpora male vrijednosti u obliku bespovratnih sredstava, za implementaciju integriranog informacijskog sustava Erpins u ukupnom iznosu od 200.000,00 kuna. Erpins sustav upravlja procesima, pripremom proizvodnje (projektno, tehnološkom, pripremom materijala i alata) i usluga, troškovima i kvalitetom proizvoda i usluga. On predstavlja integraciju poslovnih, proizvodnih i tehničkih informacija i modela s ciljem optimiranja procesa i prognoziranja rezultata poslovanja. Projekt je u suradnji s prijaviteljem izradila Razvojna agencija VIDRA. (ravidra.hr)

Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩