srijeda, 21. lipnja 2017.

Filmovi za vikend u slatinskom kinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Ovaj petak, subotu i nedjelju u slatinskom kinu moći ćete pogledati filmove :

''Auti 3''; avantura, komedija, animirani, sinkroniziran
-23. 6. u 19:00 h
-24. 6. u 19:00 h
-25. 6. u 18:00 h

Zaskočen novom generacijom trkaćih automobila brzih kao plamen, legendarni Munjeviti Jurić iznenada je izbačen iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, trebat će pomoć Klare Ramirez, revne mlade tehničarke s vlastitim planom za pobjedu, nadahnuće od starog Fantastičnog Hudson Horneta i nekoliko neočekivanih preokreta. Srce šampiona testirat će se na najvećoj stazi Piston kupa gdje će se dokazati da broj 95 još nije gotov! Cijena ulaznice 25 kn.

''Transformers: Poljednji vitez''; avantura, akcija, SF
-23. 6. u 21:00 h
-24. 6. u 21:00 h
-25. 6. u 20:00 h

Pripovjedač Anthony Hopkins nas uvodi u priču povijesnim prizorima, uz scene viteza na konjima, zapaljenim strijelama do nacističke Njemačke pa sve do suvremenog doba. Grad je devastiran, Optimus Prime pluta beživotno u svemiru, a Cade Yeager je tražen od strane vlasti. Da stvar bude gora, nezaustavljiva sila zla ide prema Zemlji… Cijena ulaznice 25 kn.

Trailer:



Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩