srijeda, 26. travnja 2017.

U srijedu, 26. travnja, izaslanstvo Hercegbosanske županije posjetit će VPŽ

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U srijedu, 26. travnja, izaslanstvo Hercegbosanske županije posjetit će Virovitičko-podravsku županiju.

Sastanak izaslanstva Hercegbosanske županije koje će biti u sastavu: Robert Bagarić (predsjedatelj skupštine Hercegbosanske županije), Ivan Vukadin (načelnik Općine Tomislavgrad), te zastupnici u Skupštini Hercegbosanske županije i ministri u Vladi Hercegbosanske županije, s izaslanstvom Virovitičko-podravske županije u kojem će biti Sanja Bošnjak (obnašateljica dužnosti župana VPŽ), Đuro Bukvić (načelnik Općine Lukač i predsjednik Udruge općina RH), Igor Andrović (pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i EU fondove Virovitičko-podravske županije) i Josip Granjaš (načelnik Općine Sopje), održat će se u Općini Sopje s početkom od 11,00 sati.

Na sastanku će se prezentirati sustav navodnjavanja Kapinci – Vaška, kao i mogućnosti prekogranične suradnje hrvatskih područja iz Bosne i Hercegovine sa županijama u Republici Hrvatskoj. Nakon sastanka, sudionici će obići Sustav navodnjavanja Kapinci – Vaška. (vpz.hr)

Političari i političke opcije, idu Lokalni izbori 2017. propagirajte se na Domovina netu
kontakt : dragutinfisli@gmail.com
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩