subota, 29. travnja 2017.

Sanirat će se štete na prometnici koju su uništili teški kamioni u naselju Vaška

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Nakon završetka radova na Sustavu navodnjavanja Kapinci – Vaška, a zbog prolaska teških kamiona, na dijelu prometnica kroz naselja Vaška, kao i na mostu preko Županijskog kanala, nastala su određena oštećenja i udarne rupe.

Tim povodom su se s mještanima Vaške sastali, županijski pročelnik za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove Igor Andrović, ravnatelj Županijske uprave za ceste Bruno Perkec, kao i privremeni pročelnik Grada Virovitice za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Marijo Klement. Oni su razgovarali o iznalaženju modaliteta sanacije navedenih prometnica, a s ciljem boljeg i ugodnijeg življenja stanovnika Vaške, te obećali rješenje problema na zadovoljstvo žitelja ovog naselja u općini Sopje. (vpz.hr; Fotografije: Kristijan Toplak)

 

Lokalni izbori 2017.
Biraj sigurno!


Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩