petak, 28. travnja 2017.

Političke opcije i danas aktivne u Slatini

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Lijepo vrijeme i sajmeni dan u Slatini ponukao je političke opcije na pojačane aktivnosti u gradu.

Na Trgu Ruđera Boškovića, kod Gradske tržnice, potpise potpore za liste predstojećih lokalnih izbora priklupljali su članovi Mladeži HDZ-a, članovi Nezavisne liste Daria Vrbaslije i MOST-ovci, predvođeni Tomislavom Žagarom, saborskim zastupnikom sada MOST-a, a nedugo prije SDP-a.

U kraćem razgovoru sa Tomislavom Žagarom pokušali smo saznati nešto o aktualnim događanjima na državnoj političkoj sceni, ali Tomislav nije baš bio rječit, te nam je samo rekao kako je u kontaktu sa vodstvom MOST-a i da još ništa ne zna o raspletu situacije MOST-a i HDZ-a. Žagar nam je rekao kako na lokalne izbore on izlazi kao kandidat MOST-a za župana Virovitičko-podravske županije i da su jedino koaliciju sklopili s Sinišom Prpićem iz HSPD-a koji se kandidira za gradonačelnika Virovitice, te kako on i MOST podržavaju sve nezavisne liste u svim gradovima i općinama na županiji. Napomenuo je da MOST za grad Slatinu nema listu, ali da podržavaju Nezavisnu listu Daria Vrbaslije.(Domovina net; DF)




 Lokalni izbori 2017.
Biraj sigurno!



Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩